Bujok nie byl brany po uwagę za swego życia ,mamy mało danych o nim gdyż policja się nim nie interesowała.To że zodiak powiedział iż uciekł z więzienia a Bujok zostal zwolniony to nie wiele zmienia.mógł tak powiedzieć by wydać się groźniejszym ,by ich dodatkowo zastraszyć ,mogl tak powiedzieć z wielu innych znanych tylko sobie powodów.Bujok nie nawidzil społeczeństwa ,władzy ,wiele rzeczy go draznilo to widać w listach zodiaka jak i w artykułach Bujoka.Zastanawia mnie fakt iz były skazaniec pisze artykuły do prasy.Pisal bo miał coś do powiedzenia bo wiele rzeczy go frustrowalo.Seryjni mordercy morduja by dać upust swoim frustracjom ,by się zemścić.Zodiak jak i Bujok chcieli być zauważeni ,chcieli by ktoś ich wysluchal.Bujok miał motywy by się mscic.Od dziecka byl ponizany ,wyśmiewany ,w więzieniu też nie miał lekko.siostra Ferrin zeznala iz Darleine kogoś się bała i że ten mężczyzna już kogoś zabił.Nie wiem czy Bujok byl tym zodiakiem ale z pewnością pasuje na seryjnego mordercę.No i wreszcie to nie chce mi się wierzyć że Allen byl przesłuchiwany przez policję jako podejrzany o zabójstwo 6 pazdz. a już 11 pazdz. zabil by taksówkarz Stine .