Seryjni mordercy maja problemy z utrzymaniem pracy jak już pisałam ich zburzona osobowosc im na to nie pozwala.Nikt nie staje się psychopatycznym mordercom bo stracil prace ,on traci prace bo nie umie jej utrzymać bo jest psychopatom.Allen nie zostal pedofilem bo stracil prace ,stracil ja bo byl pedofilem i dlatego też zostal skazany nie byl kozlem ofiarnym.
Nie umniejszajmy znaczenia jakim jest pedofilia.Oczywiście ,ze wzbudza strach i to najwiekszy bo dotyczy niewinnych dzieci.Strach o dziecko jest najwiekszy zodiak dobrze to wiedział ,a że zależało mu na wzbudzeniu strach ,paniki masowej napisal list o podlozeniu bomby pod szkolny autobus.Chciał by wszyscy się bali ,by każdy czul ,ze może być jego ofiarom.
Allen swoje skłonności miał już dużo wcześniej(nim zostal podejrzanym w sprawie), wiec gdyby miał mordowac były by to czyny o podłożu seksualnym.Taki motyw u zodiaka nie występuje
CZUŁEM JEJ CIEPŁE I JĘDRNE PIERSI, ALE W MOJEJ GŁOWIE BYŁO TYLKO JEDNO. ODPŁACIĆ JEJ ZA TO, ŻE PRZEZ CAŁE LATA ODPRAWIAŁA MNIE Z KWITKIEM.
Tak pisal w wyznaniu.
Pedofil natomiast to
Pedofilia – rodzaj parafilii: stan, w którym jedynym lub preferowanym sposobem osiągania satysfakcji seksualnej jest kontakt z dziećmi w okresie przedpokwitaniowym lub wczesnej fazie pokwitania[1].
mm Kryteria ogólne dla zaburzeń preferencji seksualnej[9][8]:
G1. Osoba doświadcza nawracających (recurrent), silnych (intense) seksualnych pragnień (urges) i fantazji dotyczących niezwykłych przedmiotów lub działań.
G2. Osoba działa zgodnie z tymi impulsami lub odczuwa z ich powodu znaczące cierpienie (is markedly distressed by them).
G3. Preferencja występuje przez co najmniej 6 miesięcy.
Tak wiec gdyby to Allen jego pedofilska natura brała by górę.