Sprawa Zodiaka
unsolved.cba.pl

Z pamietnika Sandy B.

Sam · 51 · 10603

Offline Sam

• Inspector
  • *
    • Wojciech Makiwisto - blog
Twierdzi ze tak i to niejeden raz.
  • Zbrodnia nie może być doskonalsza od człowieka, który ją popełnił.

Offline max944

• Deputy Inspector
  • *
Ja mam tu duże wątpliwości do całości całej historii. Myślę , że sporo w niej fikcji i niejasności.

Offline john

• Deputy Inspector
  • *
Ja również. Skoro twierdzi, że kontaktowała się z policją, że gość ją śledził i nadal od czasu do czasu dostaje głuche/"półgłuche" telefony, to nawet olewając powiązania ze sprawą Zodiaka, policja mogłaby i powinna się tym zainteresować. Gdy natomiast dodamy do tego aspekt Zodiaka, to ktokolwiek przyjmował te zgłoszenia, byłby najbardziej nieodpowiedzialnym policjantem na świecie gdyby nic z tym nie zrobił. Osobiście uważam, że gość już został sprawdzony przez policję i okazał się być czysty.

Czy mamy natomiast jakieś informacje, aby ten człowiek był podejrzewany przez kogoś jeszcze? Ale tak dosadnie i konkretnie. Biorąc pod uwagę medialność sprawy i to ile osób nad nią tyle lat pracowało i pracuje, ile osób się nią interesuje, to nawet z logicznego punktu widzenia nie chce mi się za bardzo wierzyć, aby jedynie Sandy B. była w stanie poprawnie zidentyfikować tego mężczyznę.

Offline Sam

• Inspector
  • *
Tez mam te same watpliwosci :-)

Offline Themost dangerous

• Police Officer
  • *

Offline Sam

• Inspector
  • *
Wciaz mozna spotkac Sandy na amerykanskich forach o Zodiaku, ktorych jest stala bywalczynia.