Sprawa Zodiaka
unsolved.cba.pl

Link do ankiety dotyczącej utworzenia Discorda/czatu na stronie.

Offline black_99

• S.F. Chronicle Cartoonist
  • *
Tutaj jest dostępny link to ankiety dotyczącej utworzenia Discorda lub czatu na stronie.
Służyły by one do luźnych rozmów/ dyskusji na różne tematy - nie tylko związane ze sprawą Zodiak'a:)

Co jakiś czas na Discordzie moglibyśmy zorganizować spotkanie na czacie głosowym i po prostu porozmawiać.

LINK : https://strawpoll.com/8yjcwho4f

Ewentualnie poproszę o wasze propozycje bądź uwagi.

P.S Link nieaktualny, ankieta została zamknięta.
« Ostatnia zmiana: 08/03/21, 08:05 wysłana przez black_99 »

Offline john

• Deputy Inspector
  • *

Offline Sam

• Inspector
  • *
    • Wojciech Makiwisto - blog
Na moja aktywnosc tam srednio mozna liczyc. Ale mysle ze jak ktos lubi taka forme, to pomysl jest fajny.
Chat tez mozna by zrobic, link moglby byc dodany u gory strony (tak samo moglby to byc link do Discorda).
Aczkolwiek w obu przypadkach nie wiem, czy byliby chetni aby z tego korzystac (mam watpliwosci).

Tak sobie teraz pomyslalem: byl kiedys poddawany pomysl spotkania - nic z tego nie wyszlo. Teraz tym bardziej nie wyjdzie, ale mozna by np. zrobic takie spotkanie na chat (lub Discord). Zalozmy: "wspolne ogladanie filmu Zodiak". Kto by chcial, moglby sobie rozmawiac/komentowac na zywo (glosowo raczej bylby to kiepski pomysl, choc w sumie i czytanie chatu mogloby rozpraszac). Just a thought.
  • Zbrodnia nie może być doskonalsza od człowieka, który ją popełnił.

Offline black_99

• *
Na moja aktywnosc tam srednio mozna liczyc. Ale mysle ze jak ktos lubi taka forme, to pomysl jest fajny.
Chat tez mozna by zrobic, link moglby byc dodany u gory strony (tak samo moglby to byc link do Discorda).
Aczkolwiek w obu przypadkach nie wiem, czy byliby chetni aby z tego korzystac (mam watpliwosci).

Tak sobie teraz pomyslalem: byl kiedys poddawany pomysl spotkania - nic z tego nie wyszlo. Teraz tym bardziej nie wyjdzie, ale mozna by np. zrobic takie spotkanie na chat (lub Discord). Zalozmy: "wspolne ogladanie filmu Zodiak". Kto by chcial, moglby sobie rozmawiac/komentowac na zywo (glosowo raczej bylby to kiepski pomysl, choc w sumie i czytanie chatu mogloby rozpraszac). Just a thought.

Co do pierwszego akapitu, na razie w ankiecie wzięło udział 5 osób, więc wielkiej społeczności się na takim Discordzie nie ma co spodziewać.
Natomiast pomysł z oglądaniem Zodiaka jest świetny, chętnie bym w tym uczestniczył nawet chyba jest do tego aplikacja tylko tu też wypadało by, żeby było przynajmniej te 4 osoby.

Offline black_99

• *
A w przyszłości - planujesz takie spotkanie czy jednak już anulowałeś całkowicie pomysł.

Offline Sam

• Inspector
  • *
Zobaczymy co czas pokaze.

Offline black_99

• *
Zobaczymy co czas pokaze.

Trzymam kciuki, że się w końcu uda. Fajnie by było poznać społeczność i wymienić poglądy na żywo:)

Offline black_99

• *

Offline Jesper

• Deputy Inspector
  • *
Przemyślałem nieco sprawę i doszedłem do wniosku, że takie wspólne oglądanie "Zodiaka" Finchera (nawet w kameralnym gronie) byłoby naprawdę fajnym doświadczeniem. Mimo, że w ankiecie zadeklarowałem poparcie jedynie dla czatu na forum, to jeśli serwer na Discordzie by powstał, możesz liczyć na moją obecność black_99 :).

Offline black_99

• *
Przemyślałem nieco sprawę i doszedłem do wniosku, że takie wspólne oglądanie "Zodiaka" Finchera (nawet w kameralnym gronie) byłoby naprawdę fajnym doświadczeniem. Mimo, że w ankiecie zadeklarowałem poparcie jedynie dla czatu na forum, to jeśli serwer na Discordzie by powstał, możesz liczyć na moją obecność black_99 :).

Bardzo miło mi to słyszeć :)

Offline Sam

• Inspector
  • *
Chat jest tutaj (testowo).