Sprawa Zodiaka
unsolved.cba.pl

Grupa na Facebooku

Offline Bloodybeast

• S.F. Chronicle Cartoonist
  • *
Cześć Wszystkim!

Nie wiem, czy pamiętacie, ale kilka lat temu ktoś zarzucił pomysł o stworzeniu grupy fejsbukowej. Z tego co mi wiadome, nic takiego do tej pory nie powstało, ale wtedy zainspirowało mnie to do stworzenia takiej właśnie grupy. Co prawda nie stworzyłam grupy tematycznie związanej stricte ze sprawą Zodiaka, ponieważ chciałam być otwarta również na inne sprawy, ale tak oto powstała moja kryminologiczno-dyskusyjna grupa o nazwie ‘Mens Rea’, gdzie mogłam pogadać sobie trochę o Zodiaku, a trochę o innych sprawach. Nie miałam odwagi wspomnieć o niej tutaj wcześniej, ale po rozmowie z Samem zdecydowałam, że warto jest się z Wami podzielić. Jeżeli macie ochotę, to z chęcią Was ugoszczę i z Wami podyskutuję. Dodam jeszcze od siebie, że dzięki sprawie Zodiaka i po części również dzięki temu forum, od roku jestem dyplomowanym kryminologiem, a jak się uda zaliczyć pracę magisterką (trzymajcie kciuki), to i z psychologii zdobędę dyplom. Wspominam o tym, ponieważ swoją ciężką pracą próbuję dzielić się z ludźmi na grupie, którzy potencjalnie również pokochają kryminologię tak jak ja. Miło byłoby Was zobaczyć na Mens Rea i mieć z kim podyskutować, także ramiona mam otwarte ;)

Link do  grupy:

https://www.facebook.com/groups/153458195414228
  • "Is evil something you are? Or is it something you do?"

Offline Sam

• Inspector
  • *
    • Wojciech Makiwisto - blog
Po lekturze kilku tekstow ze strony jak i naszej rozmowie, z czystym sumieniem moge polecic grupe osobom zainteresowanym szeroko pojeta kryminologia. Mysle, ze jest ona w dobrych rekach.

A Tobie jeszcze raz gratuluje wytrwalosci. Oby tak dalej.
« Ostatnia zmiana: 23/09/20, 20:36 wysłana przez Sam »
  • Zbrodnia nie może być doskonalsza od człowieka, który ją popełnił.

Offline john

• Deputy Inspector
  • *
Ooo, ja chyba kojarzę Koleżankę z dyskusji o Zodiaku i o stronie facebookowej z innej grupy dot. spraw kryminalnych :) Dołączam!