Ogólnie kiedyś interesowałem się zodiackiem, teraz wróciłem do wątku i czytając fora amerykańskie i zeznania świadków dopiero teraz się zoorientowałem, że tak na dobrą sprawę żaden z głównych podejrzanych nie miał włosów takich jak opisują świadkowie.
Mike Mageau's ten postrzelony w twarz:
"krótkie kręcone włosy, jasno brązowe prawie blond"
Bryan Hartnell's z nad jeziora:
Niby nie wiedział twarzy, ale może przez dziury na oczy widział włosy. w dokumencie o zodiaku gdzie wypowiadaja się policjanci zajmujący się sprawą, policjant przybyły na miejsce nad jezioro rozmawiał z cecylią, a ona widziała jego twarz czego nie zaraportował, zapytany dlaczego, powiedział, że wtedy nie wydawało mu sie to najważniejsze ^^ lol :D. no ale Ona opisała, że włosy opadały na czoło i były potem widoczne przez otwory na oczy w kapturze. Powiedziała, że brązowe. ale dość długie co nie idzie w parze z opisem z zabójstwa Stine' ale widocznie podciął. No ale wracając do tematu Bryan zeznał też, że brązowe jak gdyby powiewające(wiec dosc dlugie) gdy Zodiac poruszył głową, wyglądały na tłuste, z tego co zrozumiałem widział je w miejscu dziur na oczy w kapturze i przykljonych czy nałożonych okularów przeciwsłonecznych. i co ciekawe zza paska wylewał mu się brzuch(w sensie fałda tłuszczu) czyli musiał być dość otyły.
No i dzieci z okna przy zabójstwie stine'a.
dosłownie "czerwony(rudawy) blond obciąte na jeża.
Kto dopasuje te włosy do znanych sprawców temu piwko. Jeśli patrzyć tylko na włosy to najbliżej Gaikowski chodz wedlug mnie nim nie jest, ale na upratego. Musiałby mieć jego zdjęcie dokładnie z tamtych czasów w kolorze. Najciekawsze jest to, że 2 razy pojawia się stwierdzneie, że włosy wpadające w blond a to dopasować do kogoś z list podejrzanych to już ciężko :D. Takie przemyślenia po przeczytaniu 123182793812 stron i i tak człowiek jest w punkcie wyjścia